Recruitment is een vak!

Een vak dat net als de uitzendbranche continu en razendsnel in beweging is. Een vak waarin je succesvol wordt als je de basisprincipes kent en leert beheersen. Flextrain en Academie van Arbeidsmarkt communicatie zijn sinds dit jaar een intensieve samenwerking aangegaan om onze klanten (nog) beter van dienst te kunnen zijn in de wereld van Recruitment & Uitzenden.

Sta je aan het begin van je Recruitment carrière of ben je al werkzaam als Recruiter, wij hebben voor iedereen de juiste training. We gaan op een interactieve en uitdagende manier met je aan de slag om zo het beste recruitment talent uit jezelf te halen. we gaan aan de slag met alle voortkomende recruitmenttools zoals, klant en kandidaat beleving, je presentatie- en communicatie technieken. Daarnaast nemen we je graag mee in de online recruitmentwereld.

Leergang Recruitment

Leergang Recruitment is een praktische recruitmentopleiding waar je alles leert om kandidaten te vinden en in beweging te brengen uitgaande van je eigen recruitmentkracht.
Lees verder

Leergang Strategisch Recruitment

In deze Leergang Strategisch Recruitment voor ervaren recruiters word je verder opgeleid als vakvolwassen recruiter waardoor je een sterke gesprekspartner wordt voor management en de ontwikkelingen van recruitment kent en het vak beheerst.
Lees verder

Recruitment Marketing & Automation

De 2-daagse training Recruitment Marketing Automation is binnen werving een nieuwe discipline. Vanuit e-commerce, data-analytics en marketing automation is deze nieuwe combinatie ontstaan. Een combinatie van inbound en outbound recruitment marketing, data & analyse, Candidate Relation Mananagement Software (CRM) en sourcing.
Lees verder