Maak kennis met FLEX-talent!

Maak kennis met FLEX-talent!
We bieden verschillende verbindende, uitdagende, creatieve en inspirerende trainingen aan.
Daarnaast kan je ook bij ons  terecht voor persoonlijke coaching trajecten.

Alles waar jouw droom werkelijkheid kan worden…… FLEX-talent heeft zich gespecialiseerd in het geven van trainingen op maat

DISC communicatiestijlen

Spreek je de ‘taal’ van de klant dan is de klik, de gunfactor snel gerealiseerd. Een interactieve training met inzichten, inhoud en veel herkenning en bewustwording! Anders dan anders en actief!
Lees verder

Zelf management = Time management

Buffelen … en dweilen met de kraan open.. Je werkt hard. Heel hard. Maar je ziet lang niet altijd verband tussen je inspanningen en het gewenste effect. Herken je jezelf, dan is deze training zeker iets voor jou!
Lees verder

Omgaan met weerstanden

Leer hoe je het gesprek op een klant- of collega-gerichte en positieve manier beïnvloedt. Straks ga je ieder gesprek, ook een lastig gesprek, vol zelfvertrouwen tegemoet.
Lees verder

Klantgericht communiceren

Je bent creatief, je hebt de gunfactor en je weet als geen ander de klant te verassen, te boeien en te binden! De training “de klant verleiden” geeft je nieuwe inzichten om de markt te veroveren!
Lees verder

Effectieve gespreksvaardigheden - Basic

Deze praktische training biedt jou kennis over verschillende soorten gesprekken, elk met een eigen aanpak en stappenplan.
Lees verder

Medewerkers verrassen – boeien – binden!

Zowel voor externe- als voor interne medewerkers is het voor (hr)managers een grote uitdaging in de huidige arbeidsmarkt geschikte mensen te vinden, op te leiden en vervolgens te binden aan de organisatie!
Lees verder

Feedback geven en ontvangen

In deze training leer je feedback geven en ontvangen op een manier die bij jou past, waardoor feedback een natuurlijk onderdeel wordt van je communicatie.
Lees verder

Effectieve gespreksvaardigheden - Advance

Deze praktische training biedt jou kennis over verschillende soorten gesprekken, elk met een eigen aanpak en stappenplan
Lees verder

Ondernemerschap

De competentie ondernemerschap is een bijzondere competentie. Ondernemerschap is wat anders dan ondernemend zijn.
Lees verder