Zowel voor externe- als voor interne medewerkers is het een grote uitdaging in de huidige arbeidsmarkt om geschikte mensen te vinden, op te leiden en vervolgens te binden aan de organisatie!

Voor intern personeel betekent dit niet alleen met veel enthousiasme medewerkers recruiten, aannemen en inwerken, maar juist ook na het inwerktraject medewerkers begeleiden, motiveren, laten schitteren en laten groeien.

Managers, vestigingsverantwoordelijken hebben daarbij een belangrijk rol. Goed voorbeeld doet goed volgen immers!  En door de medewerkers te motiveren en stimuleren heeft dit direct positieve invloed op de productiviteit.  Onderzoek wijst immers uit dat motivatie en productiviteit een op een aan elkaar verbonden zijn.

Onderzoek laat ook zien dat het aanleren van nieuw gedrag vraagt om intrinsieke motivatie van de medewerker, herhaling van nieuw gedrag en stimulering, coaching vanuit management. Als manager kun je een belangrijke bijdrage leveren om medewerkers van bewust – onbekwaam op bewust-bekwaam niveau te laten groeien.

Hoe doe je dit? Waar ligt verantwoordelijkheid van de medewerker? Hoe kun je medewerkers positief stimuleren om nieuw, effectief gedrag eigen te maken? Hoe ga je om met weerstand? Hoe geef je effectief feedback? En hoe zorg je voor meer creativiteit en lef in je eigen functie als manager? En hoe kom je achter de intrinsieke motivatie van je medewerkers?

Wat kan je verwachten?

Een interactieve training van 2 dagdelen met tussentijds een voorbereidingsopdracht. Tijdens de training ga je kritisch aan de slag met je rol als coachend leidinggevende, facilitator om je medewerkers te laten groeien in hun functie naar bewust- bekwaam niveau van een professional. Hoe breng je ‘ondernemerschap met pit’ in je eigen rol en in je medewerkers zodat je als team nog meer resultaat kunt behalen én je medewerkers blijft stimuleren ofwel blijft Verrassen – Boeien – Binden!

Tijdens deze training worden praktijkervaringen met elkaar besproken en maken de managers een plan van aanpak hoe geleerde kennis te borgen in de praktijk.

Programma:

  • Kracht van positieve, grow mindset;
  • Groei van bewust- onbekwaam naar bewust-bekwaam;
  • Faciliteren van de zelfstandige, verantwoordelijke professional;
  • Cirkel van Invloed;
  • Coach-de-Coach – motivatie management;
  • Plan van aanpak.


Duur van de training:
1 dag van 09.30 tot omstreeks 16.30, wij starten deze training bij minimaal 6 deelnemers.

Datum: 
21 November 2024 vanaf 09.30 tot 16.30 uur.

Voor wie?
Managers & Sr medewerkers.
Deze trainingen maakt deel uit van onze aankomend (vestiging) management cyclus. Deze cyclus bestaat uit 5 managementtrainingen. Klik hier voor meer informatie

Investering:
De investering voor deze training is € 395,00 (excl. BTW).
Maar accommodatie kosten, een heerlijke lunch en alles wat nodig is om er een succesvolle dag van te maken.

Deze trainingen maakt deel uit van onze aankomend (vestiging) managers cyclus, dit zijn 5 managementtrainingen met een hoge korting! Wij verzorgen de training ook in-company. Informatie over onze in-company tarieven, kun je opvragen via secretariaat@flextrain.nl of 023 551 0723