Ga voor veiligheid!

Op deze pagina vind je al onze veiligheidstrainingen. Van Document Security tot VIL-VCU en veel meer!

Blijven we je op je blauwe ogen geloven? 
De training Document Security is gericht op het voorkomen van identiteitsfraude binnen de organisatie. Als formeel werkgever ben je wettelijk verantwoordelijk voor het verifiëren van het identiteitsbewijs van de werknemer.

Na het positief afronden van deze training ontvang je een certificaat welke is erkend door de Stichting Normering Arbeid (SNA).

Praktische Controle Documenten

Medewerkers krijgen te maken met identiteitsdocumenten en moeten vaststellen of het document echt is. Kennis en vaardigheden die daarvoor nodig zijn staan centraal in de training Praktische controle documenten.
Lees verder

Basis Veiligheid (B-VCA)

De VCA Basis cursus en examen volgt u als u moet kunnen aantonen dat u de basiskennis op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) beheerst.
Lees verder

Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende (VOL-VCA)

De VCA Veiligheid voor Operationeel Leidinggevenden (VOL) cursus en examen is bedoeld voor werknemers met een leidinggevende functie en ZZP’ers.
Lees verder

Veiligheid voor Intercedenten & Leidinggevenden (VIL-VCU)

De VIL VCU training is bedoeld voor intercedenten en leidinggevenden die werkzaam zijn binnen een uitzend- of detacheringbureau en personeel leveren aan een VCA gecertificeerd bedrijf.
Lees verder