Tijdens deze dag besteden we aandacht aan klanten typologieën. Waarom heb je met de ene prospect of klant heel makkelijk een leuk gesprek en aan een half woord genoeg, terwijl bij een andere prospect of klant de gesprekken altijd heel stroef verlopen? 

Tijdens de training zetten we je letterlijk op de wereldkaart. In de Wereld van Verschil is DISC vertaald naar een wereldkaart en leer je alles over communicatie,  gedragsstijlen, kwaliteiten en valkuilen, je persoonlijke voorkeursstijl(en) en hoe je elkaar (als team) kan versterken en/of makkelijker kunt aansluiten bij een prospect/klant. Spreek je de ‘taal’ van de klant dan is de klik, de gunfactor snel gerealiseerd.   Een interactieve sessie met inzichten, inhoud en veel herkenning en bewustwording! Anders dan anders en actief!

  • Voorbereiding door het maken van de DISC profiel vragen
  • ‘Wereld van Verschil’ – communicatie voorkeursstijlen a.d.h.v. DISC
  • ‘Wereld van Verschil’ – ken je klant en ken jezelf!
  • Gunfactor
  • Oefenen praktijkcases
  • Ontwikkelen persoonlijk actieplan
  • Uitreiken van het DISC profiel/ rapportages
  • Evaluatie & Afsluiting


Duur:

1 dag van 09.30 tot omstreeks 16.30, wij starten deze training bij minimaal 6 deelnemers.

Datum: 
10 Oktober 2024 vanaf 09.30 tot 16.30 uur.

Voor wie?
De aankomende (vestiging)manager of de senior medewerker.
Deze trainingen maakt deel uit van onze (aankomend) vestigingsmanagement cyclus. Deze cyclus bestaat uit 5 managementtrainingen. Klik hier voor meer informatie

Investeringen
De investering voor deze training is € 495,00 (excl. BTW).
Inclusief een disc profiel t.w.v. € 99,00 per persoon, accommodatie kosten, een heerlijke lunch en alles wat nodig is om er een succesvolle dag van te maken. 

Deze trainingen maakt deel uit van onze (aankomend) vestigingsmanagers cyclus, dit zijn 5 managementtrainingen met een hoge korting!  Wij verzorgen de training ook in-company. Informatie over onze in-company tarieven, kun je opvragen via secretariaat@flextrain.nl of 023 551 0723