Binnen een dag je kennis en vaardigheden voor documenten security op orde?

Alles is weer up and running, de horeca en andere bedrijfstakken draaien weer volop. Voldoende ruimte om de flexkracht weer aan het werkt te zetten. Maar dit betekend ook extra aannames en controle bij te werkstelling.

Met de Flextrain online Document Security training die op ieder moment te volgen is en zelfs binnen een dag is af te ronden, heb je alle tools binnen handbereik om een gedegen ID controle uit te voeren en weet je alles over de WAV en de WID. Ook is deze training handig als er een NEN 4400-1 audit op de agenda staat.

Medewerkers krijgen te maken met identiteitsdocumenten en moeten vaststellen of het document echt is. Kennis en vaardigheden die daarvoor nodig zijn staan centraal in de training documenten herkenning.

Aanpak, methode en middelen:
De training wordt in zijn geheel gevolgd via internet. Door instructiefilms met toets vragen leert u documenten controleren en typeren als echt, vals of vervalst. U kunt de training volgen wanneer het u uitkomt.

Duur van de training:
Gemiddeld drie uur tot vijf uur.

Leerdoelen van deze module:

 • Bewustwording
  Deelnemers worden zich bewust van de omvang van het probleem met valse en/ of vervalste documenten in relatie tot hun branche.
 • Gevolgen
  Van inzet van mensen met valse en/ of vervalste documenten voor de werkgever en voor de opdrachtgever in de vorm van financiële sancties en aantasting goede naam.
 • Echtheidskenmerken
  Meest voorkomende echtheidskenmerken in en op het basismateriaal. De deelnemers zijn in staat om deze kenmerken te typeren als vals en/ of vervalst.
 • Vervalsingen
  Meest voorkomende wijze van vervalsingen en zijn in staat om deze vervalsingen te signaleren.
 • Controle procedures
  Presentatie van een checklist waardoor meer structuur wordt aangebracht in de controleprocedure.
 • Profiling
  Methode om de pasfoto en overige data te vergelijken met de aanbieder van het paspoort en afwijkingen te signaleren.

Resultaat van de training:
Na de training is de deelnemer in staat een betere controle van identiteitsdocumenten uit te voeren, heeft onderscheidingsvermogen ontwikkeld en is in staat echt, vals en vervalst te kunnen herkennen. Ook is de deelnemer geheel op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. 

Certificaat:
Tijdens de training worden toets vragen afgenomen, waarna bij voldoende score het certificaat “Document Security” behaald wordt, het certificaat is direct (digitaal) beschikbaar. Het certificaat is een goede aanvulling op de NeN 4400-1.

PE-punten:
Deelnemers die deze e-learning volledig en succesvol hebben doorlopen ontvangen na afloop een Certificaat. De Stichting Examens Uitzendbranche (SEU) en de Stichting Normering Arbeid (SNA) hebben 6 PE-punten toegekend aan deze e-learning.

Investering:
De hele zomer; juli & augustus 2024is  de Online Document Security training van
€ 165,00 voor slechts € 140,00 per persoon.

Zolang je de training in de zomer 2024 hebt aangekocht mag je zelf beslissen wanneer je de training wilt gaan doen in 2024, je mag hem dus ook bewaren voor de koude wintermaanden.

Kortingscode SUMMERSCHOOL2024