De training Basisveiligheid (B-VCA) volg je als je moet kunnen aantonen dat je de basiskennis op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) beheerst. De training en het VCA- examen richten zich op werknemers met uitvoerende taken in risicovolle werkomgevingen. 

In de training wordt geleerd hoe veiligheid in het dagelijks handelen past. De cursus is als VGM-opleiding bestemd voor alle (operationele) medewerkers.

De 1-daagse B-VCA cursus bestaat uit:

  • VCA lesboek
  • Klassikale training
  • VCA examen
  • VCA certificaat


Duur van de training:

1 dag vanaf 08.30 tot 16.00 uur met aansluitend het examen. Voorbereiding is gewenst d.m.v. een zelfstudie!

Wat kun je van ons verwachten:
Voor aanvang van de training ontvangt de cursist van ons inloggegevens voor het Online leerportaal of een VCA-lesboek met daarin de lesstof die tevens als naslagwerk kan worden gebruikt. 

Resultaat van de training:
Na de training zijn de deelnemers instaat het examen, dat wordt afgenomen door een erkend exameninstituut, succesvol af te ronden. Het diploma is erkend in het kader van VCA- certificering en kent een geldigheidsduur van 10 jaar.

Locaties:
Wij verzorgen deze training op 30 verschillende locatie door heel het land. Staat jou locatie er niet bij op onze planning, neem dan contact met ons op wellicht kunnen we toch helpen dicht in de m buurt met een trainingslocatie!

Voor wie?
Deze training is bestemd voor werknemers / flexkrachten met uitvoerende taken in risicovolle werkomgevingen.

Investering
1-daagse VCA opleiding               € 295,00 p.p.
Inclusief lesboek, lunch, één VCA-examen.

* Exclusief verzendkosten van het lesmateriaal. **Investering is op basis van één Nederlands VCA examen, voor anderstalige VCA examen geld een toeslag van € 9,00 p.p.

In-company kunnen wij de VCA training ook in andere talen verzorgen, informatie over onze aantrekkelijke in-company tarieven kunt u opvragen via secretariaat@flextrain.nl.