De training Basisveiligheid (B-VCA) volg je als je moet kunnen aantonen dat je de basiskennis op het gebied van Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) beheerst. De training en het VCA- examen richten zich op werknemers met uitvoerende taken in risicovolle werkomgevingen. 

In de training wordt geleerd hoe veiligheid in het dagelijks handelen past. De cursus is als VGM-opleiding bestemd voor alle (operationele) medewerkers.

De 1-daagse B-VCA cursus bestaat uit:

  • VCA lesboek
  • Klassikale training
  • VCA examen
  • VCA certificaat


Duur van de training:

1 dag vanaf 08.30 tot 16.00 uur met aansluitend het examen. Voorbereiding is gewenst d.m.v. een zelfstudie!

Wat kun je van ons verwachten:
Voor aanvang van de training ontvangt de cursist van ons inloggegevens voor het Online leerportaal of een VCA-lesboek met daarin de lesstof die tevens als naslagwerk kan worden gebruikt. 

Resultaat van de training:
Na de training zijn de deelnemers instaat het examen, dat wordt afgenomen door een erkend exameninstituut, succesvol af te ronden. Het diploma is erkend in het kader van VCA- certificering en kent een geldigheidsduur van 10 jaar.

Voor wie?
Deze training is bestemd voor werknemers / flexkrachten met uitvoerende taken in risicovolle werkomgevingen.

Investering
1-daagse VCA opleiding               € 295,00 p.p.
Inclusief lesboek, lunch, één VCA-examen.

* Exclusief verzendkosten van het lesmateriaal.
**Investering is op basis van één Nederlands VCA examen, voor anderstalige VCA examen geld een toeslag van € 9,00 p.p.

In-company kunnen wij de VCA training ook in andere talen verzorgen, informatie over onze aantrekkelijke in-company tarieven kunt u opvragen via secretariaat@flextrain.nl. Examenkosten op locatie zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.