Hoe is het om te studeren bij Flextrain?
Op deze pagina vertellen we je meer over allerlei praktische zaken die voor jou van belang zijn.

Inschrijven 

Na je inschrijving ontvang je binnen enkele dagen na aanmelding een schriftelijke bevestiging. Daarnaast ontvang je een welkomstmail met inloggegevens voor je account op het Flextrain online leerportaal en zie je welke trainingen voor je klaar staan Daar waar nodig ontvang je bovendien informatie over de trainingsdata, trainingstijden, locatie van de bijeenkomsten en wie je trainer is.

Start van je opleiding of E-Learning

De startmomenten en tijdstip van je opleiding vind je in je welkomstmail. Als je eenmaal bent ingeschreven, zie je in jouw online leeromgeving de beschikbare trainingen staan.  Volg je alleen een E-Learning dan kun je deze 24/7 online volgen op het leerportaal. Iedere E-Learning staat voor een bepaalde tijd voor je klaar, ook dit kun je terug lezen in je welkomstmail.

Studiematerialen

Tijdens je opleiding maak je gebruik van diverse actuele studiematerialen, zoals een boek, het online leerportaal, webinars en dag bijeenkomsten. De kwaliteit van het materiaal is essentieel voor de kwaliteit van de opleiding. Je ontvangt alle benodigde informatie en studiematerialen ongeveer 3 weken voor de start van de opleiding. Als je je laat aanmeldt, dan versturen wij zo snel mogelijk het benodigde studiemateriaal.

Opleidingsplaatsen

Met vele opleidingslocaties door heel Nederland is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt. De locaties zijn gemakkelijk bereikbaar met openbaar of eigen vervoer.

Kleine studiegroepen

Flextrain werkt met kleine studiegroepen. Hierdoor ontstaat er veel ruimte voor discussie en is er aandacht voor persoonlijke vraagstukken. Je deelt je ervaringen met je medestudenten. Zo leer je van je docent en van je medestudenten en hoor je hoe het er in andere organisaties aan toegaat.

Locatie- en arrangement

Volg je bij ons een klassikale of Blended opleiding of training? Dan zorgen wij gedurende al onze klassikale trainingsdagen voor je een goed verzorgde lunch en zijn warme dranken, frisdranken en tussendoortjes bij het arrangement inbegrepen.

Investeringen

Al onze trainingskosten zijn zo veel mogelijk All-in opgebouwd zodat je niet voor te veel verborgen kosten komt te staan. Al onze training- en opleidingen zijn inclusief lesmaterialen, accommodatie kosten en inclusief alle benodigde Energizers. Daarnaast krijg je onbeperkt begeleiding gedurende je trainings traject door onze professionals. Kosten die niet in de trainingstarieven zijn inbegrepen zijn verzendkosten van het lesmateriaal en de wettelijke 21% BTW.

Vakanties & bijzonder verlofdagen

Wij houden bij het organiseren en plannen van de bijeenkomsten rekening met de zomervakantie en kerstvakantie. Overige schoolvakanties kunnen wij helaas niet altijd vrijhouden. Uiteraard worden op feestdagen, zoals tweede paasdag, tweede pinksterdag en Hemelvaartsdag geen bijeenkomsten gepland.

Antwoord op al je vragen

Je vindt veel informatie op www.flextrain.nl en via het Flextrain online leerportaal. Uiteraard kun je ook altijd persoonlijk contact opnemen met ons kantoor of trainers. Wij zijn bereikbaar op 023-551 0723 en via secretariaat@flextrain.nl .We zijn op weekdagen bereikbaar tussen 09.00 uur en 16.00 uur. Onze trainers kun je bereiken op opleidingen@flextrain.nl, zij proberen altijd binnen 2 werkdagen te reageren.