Blended SEU-opleiding voor de uitzendprofessional ‘het beste uit 2 werelden!’ (ter voorbereiding op het SEU-examen).

De SEU- basisopleiding voor de Uitzendprofessional geeft de intercedent, consultant en vestigingsmanager de juiste kennis mee op het gebied van wet- en regelgeving. Deze SEU-opleiding sluit aan op de eind- & toetstermen van het SEU examen en zorgt ervoor dat je vakbekwaam aan de slag kunt.

Wat kan je verwachten?
In deze e-learning behandelen we de volgende onderwerpen:

  • Kennis van de organisatie van de uitzendbranche;
  • Privacywetgeving in Nederland;
  • Alle relevante Sociale wet- en regelgeving;
  • Arbeidsvoorwaarden;
  • Gedragsregels en bepalingen op het gebied van aansprakelijkheid en de CAO;
  • Vacaturebehandeling;
  • Personeelsbeleid en Arbeidscommunicatie.

Studeer zelfstandig voor het SEU-examen. Gedurende jouw opleiding is een dynamisch online leerportaal beschikbaar. Je kunt leren op tablet, I-phone, smartphone of PC zonder tussenkomst van externe software. Door dit gebruikersgemak kun je 24 uur per dag leren waar en wanneer het jou uitkomt. Ook zijn er mogelijkheden om online begeleid te worden. Je kunt contact leggen met onze SEU-trainers via het online leerportaal of e-mail.
Zij helpen je graag met vragen tijdens jouw studietraject.

Heb je liever ook een hardcopy SEU- lesboek naast je online leerportaal dan kun je deze er los bij kopen.

‘Studeren via het online leerportaal van Flextrain breng je leren, werken en vrije tijd in balans’

Voor wie?
Deze training is bestemd voor de (startende) Uitzendprofessional, maar geeft ook de intercedent, consultant en vestigingsmanager de juiste kennis mee op het gebied van wet- en regelgeving.

SEU-examen:
Het examen Uitzendprofessional leg je af bij de Stichting Examens Uitzendbranche (SEU). Dit kan elke werkdag bij verschillende Lamark Test centers, verspreid over heel Nederland.

Aanmelden voor dit examen doe je via seu.nl  De kosten van dit externe examen (op locatie) bedragen vanaf € 194,16 
Examens zijn beschikbaar in verschillende talen en een mondeling examen met tolk is op aanvraag beschikbaar. Het kosteloos wijzigen of annuleren van een geboekt examen is niet mogelijk. De wijzigingskosten bedragen € 72,64.

Investering
SEU Online en begrippen Wiki         € 325,00

Wist je dat als je meerdere e-learning-trainingen bij Flextrain inkoopt, je een stapelkorting ontvangt. Neem voor meer informatie over deze actie contact op met ons kantoor.