Wil je jouw medewerkers graag online voorbereiden op het SEU-examen door hen een training te laten volgen? Bij Flextrain uit Haarlem bieden we een online training aan die medewerkers kunnen volgen voordat zij het SEU-examen gaan maken. Deze online training voor het SEU-examen bevat twee keer zeventig extra SEU-oefenvragen ter voorbereiding op het examen dat je medewerkers bij ons maken. Voor een vaste prijs ontvangen zij twee proeftoetsen, feedback en handige websites en tips waarmee werknemers zich kunnen voorbereiden.

Wij bieden keuze uit diverse uitdagende en inspirerende trainingen

Wij bieden online hulp voor het SEU-examen met een training

Volgen jouw medewerkers de online SEU-opleiding? Met de extra toetsvragen kunnen zij oefenen voor het (echte) SEU-examen. Iedere vraag kan slechts één keer worden beantwoord, en net als bij het officiële examen krijgen deelnemers negentig minuten de tijd voor het examen. Onbeantwoorde vragen worden als fout gerekend. De oefenvragen voor het SEU-examen zijn online te maken. Hiervoor vinden dan ook geen klassikale bijeenkomsten plaats. Jouw medewerkers bepalen zelf wanneer ze beginnen met de online training voor het SEU-examen. Op het moment dat er wordt gestart, begint de tijd te lopen. De twee oefentoetsen kunnen maar één keer gemaakt worden. Volgen jouw medewerkers de SEU-basisopleiding ? Dan vinden zij in het portaal ook ruim tweehonderd extra vragen, via de kennistesten die aan het eind van de modulen te maken zijn.

Voor wie is de online training voor het SEU-examen bedoeld?

De online training voor het SEU-examen is bestemd voor iedereen die wil zien hoe hij/zij ervoor staat om het SEU-examen te maken. Medewerkers in de flexbranche kunnen er ook voor kiezen om alleen het deelnamecertificaat te downloaden na de opleiding, en de oefenvragen als basis te gebruiken om kennis te testen.

Meld je team direct online aan

Wij bieden diverse opleidingen en trainingen voor uitzendprofessionals. Wil je jouw medewerkers graag een extra online training laten volgen, voordat zij het SEU-examen maken? Meld jouw bedrijf dan direct online aan. Het is ook mogelijk om een of meerdere extra praktijkbijeenkomsten te volgen, neem hiervoor contact met ons op via 023 551 0723. Wanneer je meerdere e-learning trainingen koopt, ontvang je bovendien een stapelkorting.