2x 70 extra SEU oefenvragen ter voorbereiding op het SEU-examen.

Voor maar € 69,95 ex btw, ontvang je 2 proeftoetsen, sommige vragen/antwoorden zijn voorzien van feedback, handige websites en tips.

Deze ABU NBBU-extra toetsvragen zijn om te oefenen voor het (echte) SEU-examen. Iedere vraag kun je maar 1 x beantwoorden en net als bij het officiële examen krijg je hiervoor 90 minuten de tijd, onbeantwoorde vragen worden als fout berekend.

Deze 2x 70 oefenvragen  zijn geheel online te volgen zonder klassikale bijeenkomsten.

Je bepaalt zelf wanneer je begint maar let op dat je op het moment dat je start 90 minuten de tijd hebt om de 70 oefenvragen af te ronden.
De 2 oefentoetsen kun je  maar 1x maken.

Wanneer je de SEU basisopleiding volgt heb je in het portaal sowieso ook al ruim 200 vragen beschikbaar via de kennistesten die aan het eind van de modulen te maken zijn.

Voor wie?
Deze training is bestemd voor iedereen die wil zien hoe hij/zij ervoor staat om het SEU-examen te doen en behoefte heeft aan meer oefenvragen.

Men kan er ook voor kiezen alleen het deelnamecertificaat te downloaden na de SEU opleiding en deze 2x 70 oefenvragen als basis te gebruiken om de kennis te testen. 

Mocht je toch nog behoefte hebben aan 1 of meerdere praktijkbijeenkomsten dan kun je via het portaal advies vragen aan de trainer(ster) of neem contact met ons op via  023 551 0723. Trainingsdagen zijn los bij te boeken.

Investering
Investering voor deze e-learning is  € 69,95

Wist je dat als je meerdere e-learning-trainingen bij Flextrain inkoopt, je een stapelkorting ontvangt. Neem voor meer informatie over deze actie contact op met ons kantoor.