Ga voor kwaliteit!

Ontwikkel je tot echte allrounder in de uitzendbranche.

Flextrain is al meer dan 20 jaar ervaren in het verzorgen van bindende, boeiende en interactieve trainingen & opleidingen! Wil jij je ontwikkelen binnen de bijzondere uitzendbranche? Dan heeft Flextrain verschillende mogelijkheden, kijk welke bij jou past.

Alle trainingen zijn naar opleidingsbehoefte in-company te organiseren. Eén van onze adviseurs komt graag langs om te bespreken hoe de opleiding en de leerbehoefte aan te laten sluiten bij de organisatie. Voor iedereen hebben we een passend opleidingsaanbod.

seu blended

Blended SEU-opleiding voor de Uitzend- professional

De SEU- opleiding geeft de intercedent, consultant en vestigingsmanager de juiste basiskennis mee op het gebied van wet- en regelgeving.
Lees verder

Blended SEU-opleiding Backoffice- professional

Door jouw vakkennis verstevig je je adviesrol naar je klanten toe, beperk inlenersrisico’s voorkom boetes door handhavingsmaatregelen en voorkom imagoschade.
Lees verder

Flex up-to-date

SEU- kennis als marketingtool!
Dé opfris training voor de Flexbranche. Wet- en regelgeving wijzigt met enige regelmaat en de vertaalslag van wet- en regelgeving naar de (commerciële) praktijk is vaak een uitdaging
Lees verder

I-class (webinars) SEU-opleiding uitzend- professional

Tijdens de webinar bijeenkomsten bespreken onze ervaren professionals de belangrijkste onderwerpen van de theorie ter ondersteuning bij de voorbereiding voor het SEU-examen
Lees verder