E-Learning SEU-opleiding voor de Backofficeprofessional (ter voorbereiding op het SEU-examen).

Inleners letten steeds meer op risico’s en aansprakelijkheid. Zij verwachten dat medewerkers van flexorganisaties over actuele kennis beschikken, zodat risico’s tot een minimum beperkt worden.

Met de opleiding Backofficeprofessional kan je je voorbereiden op het examen Backofficeprofessional maar we willen je ook vooral de achtergrond van kennis en vaardigheden leren die je in de dagelijkse werkzaamheden tegen komt. Door jouw vakkennis verstevig je adviesrol naar je klanten toe, beperk inlenersrisico’s voorkom boetes door handhavingsmaatregelen voorkom imagoschade.

Voor wie?
Medewerkers van organisaties in de flexbranche die zich bezighouden met backoffice activiteiten, zoals: contractadministratie salarisadministratie werkgeverschap en toepassing van (inleners) cao’s. 

Wat kan je verwachten?
De opleiding behandeld alle onderwerpen die ook bij het SEU- examen getoetst worden als:

  • inschaling
  • (inleners)beloning
  • salarisadministratie
  • contractbeheer
  • toepassing cao inlener
  • pensioen
  • subsidies
  • ontslagregels
  • kostprijsopbouw, etc.

Verschil Backoffice- en  Uitzendprofessional examen en dus ook de opleiding!
In het examen en daarom ook in de opleiding Backofficeprofessional ligt minder nadruk op kennis van wet- en regelgeving omtrent sollicitatie, inschrijving en behandeling vacatures. Waar juist wel nadruk ligt is de arbeidsovereenkomst en wat deze betekent voor de salarisverwerking.

De opleiding Backofficeprofessional wordt in modulen aangeboden en aangevuld met de mogelijkheid om oefenvragen te maken in de vorm van korte testjes van 10 vragen per module. Wanneer je deze testjes herhaald kom je steeds nieuwe vragen tegen. 

Naast de lesstof in de modulen bieden we je via de Flextrain SEU-begrippen WIKI nog veel informatie via begrippen op alfabetische volgorde. Veel van de termen vind je terug in de lesmodulen maar soms staat er extra informatie tussen die voor het uitoefenen van je vak als uitzendprofessional interessant kunnen zijn. Het is zeker een goede extra ondersteuning bij het studeren voor het SEU examen.

De ervaring leert dat het SEU Backoffice examen een pittig examen is waar je je goed voor moet voorbereiden. Niet voor niets wordt de opleiding voor minimaal 75-100 studiebelasting uren ingeschaald. Het vergt zeer veel discipline de opleiding met een diploma af te ronden wanneer er gekozen wordt voor alleen de online opleiding.

Voor wie?
Deze training is bestemd voor de (startende) Backofficeprofessional, maar geeft ook de intercedent, consultant en vestigingsmanager de juiste kennis mee op het gebied van wet- en regelgeving.

SEU-examen:
Het externe examen Backofficeprofessional leg je af bij de Stichting Examens Uitzendbranche (SEU). Dit kan elke werkdag bij verschillende Lamark Test centers, verspreid over heel Nederland.

Aanmelden voor dit examen doe je via seu.nl  De kosten van dit externe examen (op locatie) bedragen vanaf € 194,16  De kosten voor een mondeling examen evt met tolk zijn op aanvraag beschikbaar. Het kosteloos wijzigen of annuleren van een geboekt examen is niet mogelijk. De wijzigingskosten bedragen € 72,64.

Investering:
E-Learning Backofficeprofessional  € 325,00

*Bovengenoemde All-in tarief is inclusief:
–  6 maanden toegang tot ons interactief online Backoffice leerportaal;
–  voorzien met meer dan 150 SEU vragen en opdrachten;
–  inclusief 1 online oefenexamen;
–  onbeperkt begeleiding gedurende je SEU traject door onze professionals;

Bovenstaande opleidingsinvestering is standaard exclusief 21% btw en het SEU-examen koop je los in. Wij kunnen deze opleiding al vanaf 6 cursisten in-company verzorgen, informatie over onze aantrekkelijke in-company tarieven kunt u opvragen via de mail secretariaat@flextrain.nl of via telefoonnummer 023 -551 0723.

Wist je dat als je meerdere e-learning-trainingen bij Flextrain inkoopt, je een stapelkorting ontvangt. Neem voor meer informatie over deze actie contact op met ons kantoor.