Een goede vacaturetekst is online vindbaar, spreekt de doelgroep aan, pre selecteert en zet aan tot solliciteren. Door deze training leer je doelgroepgerichte en wervende vacatureteksten te schrijven. 

Betere respons met de juiste vacatureteksten

Vacatureteksten zijn nog steeds het meest gebruikte middel binnen arbeidsmarktcommunicatie en recruitment. Tijdens deze workshop krijg je handvatten om je vacatureteksten te optimaliseren. Van doelgroepgerichtheid tot online vindbaarheid (SEO). Van optimale indeling tot selecterend vermogen.

Tijdens de training leer je alles voor het schrijven van een goede vacaturetekst. Tijdens deze training breng je de theorie direct in de praktijk tijdens opdrachten en oefeningen met jouw eigen vacatureteksten. 

Programma
Het programma begint om 13.00 uur en om omstreeks 16.30 uur wordt de workshop afgesloten. In deze tijd ga je samen met de docent praktisch aan de slag met je eigen vacatureteksten om zo het geleerde van de training in de praktijk toe te passen op je eigen vacatureteksten.

 

 

 

Voor wie?

  • P&O-medewerkers en -adviseurs.
  • Recruiters & Intercedenten.
  • Arbeidsmarktcommunicatiemedewerkers en -adviseurs.
  • Werving & selectie consultants.
  • (Vacature)tekstschrijvers.
  • Accountmanagers en media-exploitanten

Investeringen
De investering voor deze training is € 395,00 (excl. BTW).

Deze trainingen verzorgen wij graag in-company. Informatie over onze aantrekkelijke in-company tarieven voor grotere groepen, kun je opvragen via secretariaat@flextrain.nl of 023 551 0723.