Blijven we geloven in blauwe ogen! Het ontwikkelen van een (positief) kritische houding ten opzichte van de pasfoto in het document, in combinatie met de aanbieder van het document. Leer het verschil tussen kijken en controleren!

Deze leerprikkels zijn gekoppeld aan de expertise van een Document expert. De CL-FLEX App© zorgt dat je altijd en overal up to date blijft door middel van praktische casus en theoretische toetsing. Bij profiling haal je de beste resultaten als er regelmatig geoefend wordt met de zgn. look-a-likes

Via CL-FLEX App© ontstaat er een continu leerproces en versterkt de bewustwording in het werkgebied.

Elke leerprikkel (dit zijn opdrachten, vragen, cases, oefeningen, gedragsituaties et cetera) bevat multimedia-aspecten en gamification-elementen (scores, speeltijd en ranking) waardoor je continu geprikkeld wordt om met jouw actualiteit aan de slag te gaan. Zo wordt leren weer leuk!

Door het gebruik van deze App, wordt de gebruiker 12 maanden in de gelegenheid gesteld verder te leren met de theoretische en praktische kennis die bij een face to face controle van toepassing is. Hulp bij het onderzoeken naar de juist identiteit van een persoon of deze op de juiste manier te achterhalen en te verifiëren.

Een licentie is 12 maanden per unieke gebruiker.

Investering voor de CL-FLEX App© kan al vanaf € 120,00 per unieke gebruiker.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie, of neem contact met ons op via
telefoonnummer 023 -551 0723.