Blended SEU-opleiding voor de Backofficeprofessional ‘het beste uit 2 werelden!’

(Blended) Basis SEU-opleiding

  • Bedrijfsnaam, straat + huisnr, postcode, plaatsnaam, telefoonnummer en factuur email.
  • Voor en achternaam, emailadres en eventueel tel nr van de cursist(en).
INSCHRIJVEN
  • Bedrijfsnaam, straat + huisnr, postcode, plaatsnaam, telefoonnummer en factuur email.
  • Voor en achternaam, emailadres en eventueel tel nr van de cursist(en).

Blended SEU-opleiding voor de Backofficeprofessional ‘het beste uit 2 werelden!’ (ter voorbereiding op het SEU-examen).

Inleners letten steeds meer op risico’s en aansprakelijkheid. Zij verwachten dat medewerkers van flexorganisaties over actuele kennis beschikken, zodat risico’s tot een minimum beperkt worden. Met de opleiding Backofficeprofessional kan je je voorbereiden op het examen Backofficeprofessional maar we willen je ook vooral de achtergrond van kennis en vaardigheden leren die je in de dagelijkse werkzaamheden tegen komt. Door jouw vakkennis verstevig je adviesrol naar je klanten toe, beperk inlenersrisico’s voorkom boetes door handhavingsmaatregelen voorkom imagoschade.

Nu t/m 31 augustus 2022 met 10% korting!

Voor wie?
Medewerkers van flexorganisaties die zich bezighouden met backoffice activiteiten, zoals: contractadministratie salarisadministratie werkgeverschap en toepassing van (inleners) cao’s.

De opleiding behandeld alle onderwerpen die ook bij het examen getoetst worden als:

– inschaling
– (inleners)beloning
– salarisadministratie
– contractbeheer
– toepassing cao inlener
– pensioen
– subsidies
– ontslagregels
– kostprijsopbouw, etc.

Verschil Backoffice- Uitzendprofessional examen en dus ook de opleiding!
In het examen en daarom ook in de opleiding Backofficeprofessional ligt minder nadruk op kennis van wet- en regelgeving omtrent sollicitatie, inschrijving en behandeling vacatures. Waar juist wel nadruk ligt is de arbeidsovereenkomst en wat deze betekent voor de salarisverwerking.

De opleiding Backofficeprofessional wordt in modulen aangeboden en aangevuld met de mogelijkheid om oefenvragen te maken in de vorm van korte testjes van 10 vragen per module. Wanneer je deze testjes herhaald kom je steeds nieuwe vragen tegen. We hebben getracht de vragen zoveel mogelijk te laten lijken op de vragen die je bij het SEU examen backofficeprofessional zult aantreffen.

Naast de lesstof in de modulen bieden we je via de Flextrain WIKI nog veel informatie via begrippen op alfabetische volgorde. Veel van de termen vindt je terug in de lesmodulen maar soms staan er extra begrippen tussen die voor het uitoefen van je vak als uitzendprofessional interessant zijn. Het is zeker een goede extra ondersteuning bij het studeren voor het SEU examen.

De ervaring leert dat het SEU Backoffice examen een pittig examen is waar je je goed voor moet voorbereiden. Niet voor niets wordt de opleiding voor minimaal 75-100 studiebelasting uren ingeschaald. Het vergt zeer veel discipline de opleiding met een diploma af te ronden wanneer er gekozen wordt voor alleen de online opleiding.

Investering SEU-examen:
Het examen Uitzendmedewerker leg je af bij de Stichting Examens Uitzendbranche (SEU). Dit kan elke werkdag bij verschillende Lamark Test centers, verspreid over heel Nederland.

De kosten van het online examen (op locatie) bedragen vanaf € 194,16 en het mondeling examen kost € 422,51. De kosten voor een mondeling examen met tolk zijn op aanvraag beschikbaar. Het kosteloos wijzigen of annuleren van een geboekt examen is niet mogelijk. De wijzigingskosten bedragen € 72,64.

Opleidingsinvestering:
Blended Backoffice opleiding All-in (incl. lunch & E-Learning ) nu t/m 31 aug 2022 € 805,50 p.p.

*Bovengenoemde All-in tarief is inclusief:
–   6 maanden toegang tot ons interactief online Backoffice leerportaal;
–   voorzien met meer dan 150 SEU vragen en opdrachten;
–   inclusief 1 online oefenexamen;
–  2 praktijkdagen van 09.00 tot 16.00 uur;
–  3 webinars van 18.30 tot 20.30 uur ;
–  onbeperkt begeleiding gedurende je SEU traject door onze professionals;
–  accommodatie kosten inclusief alle benodigde Energizers.

Bovenstaande opleidingsinvestering is standaard exclusief 21% btw en het SEU-examen. Wij kunnen deze opleiding al vanaf 6 cursisten in-company verzorgen, informatie over onze aantrekkelijke in-company tarieven kunt u opvragen via de mail secretariaat@flextrain.nl of via telefoonnummer 023 -551 0723.

Hebben we je interesse gewekt kijk dan snel voor een opleiding in jouw regio en we hopen je snel te mogen verwelkomen in een van onze SEU-Backoffice opleidingen.