Flextrain weet wat opdrachtgevers van jou verwachten; zij willen een flexibele, kundige gesprekspartner die snel inspringt op acute behoeften en die commerciële kansen optimaal benut.

Met de module Verhogen van Klantwaarde leer je hoe je de balans vindt tussen je eigen commerciële doelstellingen en de behoeften van je opdrachtgever. We geven je handvatten om de vraag àchter de vraag van je opdrachtgever duidelijk te krijgen. Dit helpt je om hem iedere dag weer een meerwaarde te kunnen leveren, bovenop de dienstverlening die hij standaard verwacht!

Verras je klant, voordat hij jou verrast.

We leren je kritisch te kijken naar de klantwaarde in je eigen dagelijkse werkproces. Hierdoor ga je focussen op je kernactiviteit: het bemiddelen van kandidaten op vacatures. Deze module stelt je in staat jezelf iedere dag te verbeteren voor je klant.

Door continu je kennis en vaardigheden op het gebied van klantwaarde te vergroten, ga je duurzame relaties met loyale opdrachtgevers opbouwen. En loyale opdrachtgevers zorgen weer voor meer werkplezier!

Deze module is ook geschikt voor leidinggevenden. Je leert meer inzicht en grip te krijgen op de productiviteit en waarde toevoeging van je medewerkers.

Je helpt hen zichzelf iedere dag te verbeteren door ze in te zetten op hun talenten. Heb je een specifieke opleidingsvraag die te maken heeft met het onderwerp klantwaarde, neem contact met ons op. Samen met onze vakspecialisten bieden wij ook maatwerktrainingen aan.

Een licentie is 12 maanden per unieke gebruiker.

Investering voor de CL-FLEX App© kan al vanaf € 120,00 per unieke gebruiker.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie, of neem contact met ons op via
telefoonnummer 023 -551 0723.