Ben je op zoek naar een erkende opleider die een inspirerende salestraining op locatie biedt in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en de rest van de Randstad? Kies dan voor een training van Flextrain uit Haarlem. Wij bieden de mogelijkheid tot het volgen van een SEU-training op het gebied van sales op de locatie van jouw organisatie, bijvoorbeeld in Amsterdam. Medewerkers in de uitzendbranche volgen bij ons de meest inspirerende en uitdagende salestrainingen.

Trainingen op diverse locaties
Persoonlijke benadering
Altijd het nieuwste lesmateriaal

Wat leer je tijdens een salestraining?

Bij ons kunnen organisaties terecht voor het volgen van SEU-opleidingen en een salestraining over diverse onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan klantgericht communiceren of telefonische acquisitie. De salestraining biedt handige tips en concrete handvatten die direct in de praktijk kunnen worden gebracht. Zo leer je nieuwe onderhandelingstechnieken, ontwikkel je een nieuwe sales pitch en leer je praktijkoefeningen met een acteur. Deze training is bedoeld voor medewerkers in een commerciële functie die zich bezighouden met acquisitiewerkzaamheden. Wij bieden een SEU-training over sales aan die zowel klassikaal als online te volgen is. Wanneer je liever kiest voor een e-learning over sales, bied je jouw medewerkers meer vrijheid om hun eigen studietijd in te delen.

Team clapping for employee

Benader ons voor meer informatie over de trainingen

Person typing on keyboard

Flextrain biedt opleidingen en trainingen voor uitzendprofessionals. Met onze salestraining zorg je voor meer kennis en kunde binnen je team. Dankzij onze op sales gerichte SEU-training, die medewerkers bij ons volgen, kunnen zij zich blijven ontwikkelen binnen hun carrière. Wil je meer weten over ons SALES-talentprogramma? Wij vertellen je graag meer over het volgen van een SEU-training over sales. Neem contact op met ons bedrijf. Je bereikt ons telefonisch via 023 551 0723.