Flextrain uit Haarlem biedt online SEU-scholing aan voor bedrijven in en rondom de Randstad. Bij ons kunnen je medewerkers een erkende SEU-opleiding eenvoudig online volgen via een e-learning. Wil je de werknemers van jouw uitzendbureau in Amsterdam of omgeving een informatieve e-learning voor de SEU-opleiding laten volgen? Wij bieden keuze uit diverse trainingen die je medewerkers helpen om zich voor te bereiden op het examen.  

Trainingen op diverse locaties
Persoonlijke benadering
Altijd het nieuwste lesmateriaal

Onze online SEU-scholing vergroot de kennis van jouw medewerkers

Ben je op zoek naar een opleiding of training voor uitzendprofessionals? Wij bieden erkende trainingen en opleidingen aan medewerkers van bedrijven. Voor het werken in de flexbranche, is kennis bij de uitzendprofessional erg belangrijk. Wij bieden een e-learning aan voor onze SEU-opleiding, die jouw medewerkers eenvoudig online kunnen volgen, in hun eigen tijd. Deze e-learning behandelt diverse onderwerpen, waarmee de kennis en kunde van je medewerkers beduidend wordt vergroot. De SEU-scholing, die je bij ons als e-learning online volgt, is een theoretische opleiding die medewerkers voorbereid op het online SEU-examen. Na het succesvol afronden van het examen, weten jouw werknemers alles over de wet- en regelgeving in de uitzendbranche. Deze onmisbare kennis kan direct in de praktijk worden ingezet en vergroot de carrièrekansen van jouw medewerkers!

Team clapping for employee

Meld jouw medewerkers eenvoudig online aan

Person typing on keyboard

Wil je jouw medewerkers verder laten ontwikkelen binnen de uitzendbranche? Onze e-learning voor de SEU-opleiding behandelt de belangrijkste onderwerpen die relevant zijn voor uitzendprofessionals. Meld je team aan om online deze e-learning te volgen voor onze SEU-opleiding. Wij bieden onze trainingen aan tegen in-company tarieven. Voor meer informatie over al onze trainingen en het volgen van een SEU-opleiding neem je contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze online SEU-scholing. Je bereikt ons door te bellen naar 023 551 0723.