Hoe en wanneer begin je met het opzetten van Social Media campagnes?

Welke platformen zijn geschikt voor uw organisatie? Waar bevind uw doelgroep zich en welke Nieuwe Media kanalen vinden deze doelgroep? Heel veel vragen en dito mogelijkheden. Op al deze vragen heeft Flextrain een antwoord. Flextrain begeleid u van “Start to End” in het bewandelen van de juiste wegen op Social Media. “old school” marketing wordt gecombineerd met de eisen van de huidige tijd en vol met nieuwe ontwikkelingen op Internet.

Als u alleen maar op zoek bent naar zogenaamde “LIKE” acties, zijn wij voor u waarschijnlijk niet de juiste partner. Een goede Social Media campagne vraagt om de juiste strategie, Out-put en In-put. Gebruikers op Internet worden al een beetje “Like” moe en klikken te snel uw actie weg. Onze campagnes vallen op door originaliteit, zijn creatief, dagen uit en leveren veel positieve reacties op.

Door de juiste inzet van Social Media kun je een enorm groot deel van je potentiële klanten bereiken. Maar niet ieder Social Media platform is interessant voor iedereen. Wij leren u te werken met de middelen die uw bedrijf succesvol maken en helpen u met de informatie die u moet delen. Op de manier die bij u past, zonder dat het u veel tijd en energie kost. Uw bedrijf positief onder de aandacht van het grote publiek brengen, en trouwe volgers te maken van uw berichten en acties.

Wij bieden 3 verschillende social media trainingen aan:

Strategisch gebruik New Media.
Zakelijk slim Sociale Media gebruiken.
Strategisch gebruik LinkedIn.