Super Sales Skills basic- Verras de klant!

INSCHRIJVEN

Wat kan je verwachten?
Leverancier of liever professional? Met de training Super Sales Skills basic leer jij hoe je in de markt het verschil maakt als business partner! Tijdens deze training gaan we uitgebreid in op het totale verkoopgesprek F2F en wat daaraan voorafgaat.

Met behulp van de Flextrain Sales Cirkel krijg je tips voor de voorbereiding, de gunfactor, verkooptechnieken, bezwaren ombuigen en meer. Ieder klanttype is straks overtuigd, laat zich positief verrassen en heeft vertrouwen in een samenwerking met jou als salesmanager en met jouw organisatie.

Programma

–  Kracht van de 1e indruk
– Sales Pitch
–  Flextrain Sales Cirkel – 8 fases van een sales gesprek
–  Koopmotieven & Koopsignalen
–  USP’s & UBS’
–  Bezwaren ombuigen
–  Omgaan met weerstand / klanttypen DISC
–  Klant overtuigen
–  Vragen om de deal, lef!
–  Onderhandeltips
–  Praktijkcases met acteur in de middag
–  Evaluatie & persoonlijk actieplan.

Duur:
1 dag van 09.30 tot 17.00 uur met duo trainer/acteur in de middag.

Voor wie?
Deze training is bestemd voor iedereen in een commerciële functie, die zich bezig houdt met acquisitie werkzaamheden.

Investering:
Deze trainingen verzorgen wij alleen in-company. Informatie over onze aantrekkelijke in-company tarieven voor grotere groepen, kun je opvragen via de mail secretariaat@flextrain.nl of via telefoonnummer 023 -551 0723.

Optioneel vervolg: dagdeel ‘coaching on the job’ bij telefonische acquisitie een paar weken na de training. Deelnemers ontvangen persoonlijke feedback en kunnen persoonlijke weerstand bespreken met de trainer die aanwezig is op de vestiging. Trainer luistert mee bij telefonische acquisitie gesprekken.