Profiling

blauwe ogenBlijven we geloven in blauwe ogen?

Het ontwikkelen van een (positief) kritische houding ten opzichte van de pasfoto in het document, in combinatie met de aanbieder van het document. Leer het verschil tussen kijken en controleren!

 

Onderwerpen:

  • Bewustwording
  • Wet- en regelgeving
  • Tactische Profiling
  • Technische Profilig
  • Practicum met een look-a-like test.

 

Aanpak, methode en middelen:

Klassikale training met een groepsgrootte van minimaal 6 en maximaal 16 deelnemers. Tijdens de training wordt er aandacht besteed aan het beoordelen van de foto’s en het stellen van vragen aan de houder van het identiteitsdocument. Onderwerpen die te maken hebben met het aangeboden document en de status evenals de houding van de aanbieder worden behandeld. Profiling is een techniek om snel te beoordelen of iemand werkelijk de legale houder is van het identiteitsdocument dat hij/ zij aanbiedt.

 

Duur van de training:XTRA-MARECHAUSSEE-SCHIPHOL

Eén dagdeel.

 

Resultaat van de training:

Na de training zijn de deelnemers instaat het geheel te onderzoeken en de ware identiteit van een persoon te achterhalen of te verifiëren. De training wordt afgesloten met een kennistest.

 

Investering:

Investering bedragen € 195,00 per deelnemer excl. BTW, maar inclusief lesmateriaal.

 

Deze training verzorgen wij ook in-company, informatie over onze aantrekkelijke in-company tarieven kunt u opvragen via het contactformulier.