Hoe zit het ook alweer? Opfris kennistraining voor de intercedent of manager.

INSCHRIJFFORMULIER

Dé opfristraining voor intercedenten en andere medewerkers in de uitzendbranche, een korte en bondige training die de medewerker in één dag op de hoogte stelt van het arbeidsrecht, sociale wetgeving en de toepassingen van de cao voor Uitzendkrachten. Een ideale training om kennis weer even op te halen.

Goede kennis zorgt voor efficiëntie op de werkvloer!

Onderwerpen:

  • De driehoeksverhouding en het regulier arbeidsrecht;
  • Toepassing in driehoeksverhouding van de CAO voor uitzendkrachten;
  • De driehoeksverhouding en de Sociale wetgeving;
  • De driehoeksverhouding en de Privacy- en discriminatiewet.

Aanpak, methode en middelen:
Klassikale training met een groepsgrootte van minimaal 6 en maximaal van 16 deelnemers. Het is mogelijk een praktijkcasus vooraf in te brengen, tijdens de klassikale bijeenkomst worden deze behandeld.

Inclusief 2 maanden toegang tot het Flextrain ‘SEU online leerportaal’ ter voorbereiding op de bijeenkomst en we sluiten de dag af met een korte kennistoets. Na afloop ontvangt u een ‘Certificaat van Deelname’.

Duur en locatie van de training:
Eén dag van 09.30 tot 16.00 uur.

Investering:
Investering voor deze opfristraining bedragen € 345,00 per deelnemer, excl. BTW maar inclusief 2 maanden online SEU leerportaal en overige kosten. Deze training kunnen wij ook in-company verzorgen, informatie over onze aantrekkelijke in-company tarieven kunt u opvragen via het contactformulier.