Online training vacatureteksten

INSCHRIJVEN

24/7 toegang tot een schat aan trainingen, kennis en tools voor de perfecte vacaturetekst.
In een wereld van recruitmentsites, employer branding, sourcing en recruitmentbots lijkt het alsof vacatureteksten niet meer belangrijk zijn. Vacatureteksten zijn echter nog steeds het meest gebruikte middel binnen recruitment en arbeidsmarktcommunicatie. En vacatureteksten zijn daarnaast ook belangrijk om een doelgroep te bereiken en te activeren om te solliciteren.

De Online training Vacatureteksten biedt je de manier om je alle facetten van het schrijven van goede vacatureteksten eigen te maken. Docenten Mariska Smits en Martijn Hemminga laten je stapsgewijs zien hoe je jouw vacatureteksten naar een hoger plan kunt tillen. In ieder module wordt een bepaald onderwerp behandeld in een video. Iedere module sluit je af met een test en als je alle modules succesvol hebt afgerond ontvang je digitaal jouw certificaat.

De E-learning biedt veel meer dan alleen de 8 modules. Je krijgt ook een jaar lang toegang tot actuele artikelen, checklists, downloads en tools die je helpen bij het optimaliseren van jouw vacatureteksten in de praktijk. Zo kun je 24/7, in je eigen tijd, op je eigen tempo, altijd over de meest actuele kennis, informatie en tools beschikken.

Aansluitend de opgedane kennis oefenen tijdens een workshop?
Meld je dan aan voor de workshop Schrijven van Vacatureteksten. Je ontvangt direct bij inschrijving toegang tot de e-learning Vacatureteksten. Vervolgens ga je tijdens een klassikale live workshop (corona-proof uiteraard, maar ook vanuit huis/kantoor te volgen) aan de hand van theorie en voorbeelden vooral aan de slag met het optimaliseren van jouw eigen vacatureteksten. Na afloop van de workshop kun je een herschreven vacaturetekst voorleggen aan de docent voor een-op-een feedback.

De online training Vacatureteksten biedt:
–  Online training bestaande uit verschillende modules, die je afsluit met een certificaat
–  Verdiepende artikelen en video’s die up-to-date gehouden worden
–  Toolbox met artikelen en checklists die je helpen jouw vacatureteksten te optimaliseren
–  Online community voor jouw vragen.

Werkwijze:
Met de online training Vacatureteksten leer je alle facetten van het schrijven van goede vacatureteksten en blijf je altijd up-to-date. Je hebt 24 uur per dag, 7 dagen per week toegang tot de online training Vacatureteksten. Op ieder apparaat, van desktop tot smartphone, heb je toegang en kun je waar je ook bent de online training volgen, verdiepende video’s bekijken of in de toolbox handige documenten bekijken.

Online training
De online training bestaat uit verschillende modules die je chronologisch of random kunt volgen. In iedere module behandelt de docent in een video een bepaald onderwerp. Naast de video vind je per module relevante documenten, zoals artikelen en een handout van de slides. Iedere module wordt afgesloten met een kleine test om te testen of je het geleerde beheerst. Wanneer je alle modules hebt gevolgd en de tests succesvol hebt afgesloten (minimaal 60% goed), ontvang je jouw certificaat.

Online toolbox
In de online toolbox vind je artikelen, video’s, checklists, downloads en tools die je helpen bij het optimaliseren van jouw vacatureteksten in de praktijk. Op deze wijze kun je het geleerde nog beter toepassen. De online toolbox wordt geactualiseerd zodat je, ook na het afronden van de online training, waardevolle informatie kunt blijven vinden in de online toolbox.

Resultaat
Deze online training is geschikt voor iedereen binnen het vakgebied van arbeidsmarktcommunicatie en recruitment die vacatureteksten naar een hoger plan willen tillen.

Investeringen
De investering voor de E-learning is € 195,00 (excl. BTW) en hiermee krijg je 1 jaar toegang. Iedere deelnemer heeft altijd en overal toegang tot de E-Learning Vacatureteksten. Bepaal zelf jouw tempo en intensiviteit van alle trainingen, artikelen, updates en het gebruik van de vacaturetekst-toolbox.