Online training Nederlands A1voor Poolstaligen

INSCHRIJVEN
  • Bedrijfsnaam, straat + huisnr, postcode, plaatsnaam, telefoonnummer en factuur email.
  • Voor en achternaam, emailadres en eventueel tel nr van de cursist(en).


De training is erop gericht om uw Poolse medewerker of uitzendkracht de basis van de Nederlandse taal bij te brengen. Als uw medewerkers de Nederlandse taal beter beheersen, is dat efficiënter en veiliger op de werkvloer. Daarnaast bevordert het de werksfeer en zijn uw medewerkers beter in staat om door te groeien. Hiermee haalt u meer uit de potentie van uw medewerkers en daalt het verloop onder uw Poolstalige medewerkers of uitzendkrachten.

Taalniveau A1
Iemand met taalniveau A1 begrijpt woorden of namen die vertrouwd zijn en heel eenvoudige korte zinnen.

De deelnemers aan deze training gaan online 10 wekelijkse taallessen volgen van 2 uur, onder begeleiding van onze tweetalige docente. Naast het online gedeelte, zullen deelnemers ook aandacht aan de thuisstudie moeten besteden.

Trainingsdagen en datum:
Module A1, 10 dinsdagavonden vanaf 18.30 tot 20.30 uur start 26 januari 2021
Het taaltraject is 10 weken, deelnemers krijgen het cursusboek en trainingsmateriaal per post toegestuurd. Bij succesvolle afronding van de module A0-A1 ontvangen de deelnemers een certificaat.

Trainster:
Deze Nederlandse taaltraining worden verzorgt door onze Nederlands sprekende Poolse docente Justyna. Zij werk al jaren in de uitzendbranche en kan vanuit haar eigen taal de training verzorgen. Justyna heeft veel ervaring met het trainen en les geven aan Poolse medewerkers en hen begeleiden in de Nederlandse taal en cultuur.

Investeringen:
Heeft u een DOORZAAM scholingsvoucher dan kun u deze gebruiken.
Investering voor deze taaltraining inclusief studie materiaal en 10 online lessen bedragen € 495,00 per persoon

Bovenstaande opleidingsinvestering is standaard exclusief 21% btw en verzendkosten. Wij kunnen deze Nederlandse taaltraining al vanaf 6 cursisten in-company verzorgen, informatie over onze in-company tarieven kunt u opvragen via de mail secretariaat@flextrain.nl of via telefoonnummer 023 -551 0723.