Online SEU-proefexamen (ABU)

2 ABU-proefexamens om te oefenen voor het SEU-examen. abu-logo
Voor maar € 49,95 ex btw, ontvang je 2 proefexamens, sommige vragen/antwoorden zijn voorzien van feedback, handige websites en tips.

Deze ABU-proefexamens zijn om te oefenen voor het (echte) SEU-examen. Iedere vraag kun je maar 1 x beantwoorden en net als bij het officiële examen krijg je hiervoor 90 minuten de tijd, onbeantwoorde vragen worden als fout berekend.

Deze 2 ABU-proefexamens zijn geheel via internet te volgen zonder klassikale bijeenkomsten. Je bepaalt wanneer je begint en binnen welk tijdsbestek je de proefexamens afrond. Het account is na aanvang 1 maanden actief, daarna is verlenging mogelijk.

Mocht je toch nog behoefte hebben aan 1 of meerdere praktijkbijeenkomsten dan kun je via het portaal advies vragen aan de trainster of neem contact met ons op via +31 23 551 0723. Praktijkdagen zijn door het gehele land heen los bij te boeken.

AANKOPEN ONLINE PROEFEXAMEN

  • Wilt u kunt direct starten dan kunt betalen met de IDEAL button. Kiest u ervoor om later te starten, vul dan het onderstaande formulier in en dan nemen wij contact met u op.
     
    veilig betalen met ideal