Online SEU examen training

INSCHRIJVEN
  • Bedrijfsnaam, straat + huisnr, postcode, plaatsnaam, telefoonnummer en factuur email.
  • Voor en achternaam, emailadres en eventueel tel nr van de cursist(en).

Examentraining voor het SEU examen!
Dit jaar nog je SEU examen halen maar is de kennis wat weggezakt of wil je extra oefenen? We bieden nu een mooi kort update examenprogramma aan dat alleen geldig is voor dit jaar. Met de webinar examentraining waar je start met het maken van een proefexamen van 70 vragen en je daarna met een ervaren trainer via een webinar de vragen gaat bespreken en de moeilijke onderwerpen kan herhalen.

Voor wie;
Deze training is geschikt voor iedereen die al eens de SEU opleiding heeft gevolgd maar nog geen examen heeft gedaan en/of graag up-to-date oefenmateriaal en begeleiding wenst om op korte termijn het SEU examen te gaan doen. Wanneer je nog niet eerder een SEU opleiding hebt gedaan dan raden we de SEU basisopleiding aan.

Resultaat van deze examentraining:
In 2 dagdelen weer helemaal up-to-date met uiteraard de nodige thuisstudie om klaar te zijn voor het SEU examen en dit nog voor het eind van het jaar af te ronden!

Op beide examentrainingsdagen start je met een oefenexamen en is er ruimte om de vragen te bespreken en de moeilijke onderwerpen nogmaals door te nemen. Lijkt de examentraining je interessant? Meld je dan snel aan.

Investering:
2 examentraining webinars met 2 proefexamens                                                           € 250,00

All-in examentraining, 2 oefenexamens en webinars incl. 1 maand lesmateriaal     € 295,00
toegang tot het online leerportaal om de theorie te kunnen bestuderen.

Bovenstaande investering is standaard exclusief 21% btw.
Voor verder vragen of informatie over deze examen training kunt u opvragen via de mail secretariaat@flextrain.nl of via telefoonnummer 023 -551 0723.