Microsoft Teams voor eindgebruikers – Get connected

INSCHRIJVEN
  • Om de aanvraag compleet te maken verzoeken wij je een recente loonstrook toe te voegen aan deze inschrijving. Bedragen en BSN nummer s.v.p. onleesbaar maken.

Deze training Microsoft Teams for Business leert je alle facetten van Microsoft Teams begrijpen en beheersen. Microsoft Teams for Business geeft je de mogelijkheid om effectiever en efficiënter samen te werken in een veilige online omgeving.

Interactie staat centraal bij het gebruik van Lync. Ga je binnenkort werken met Lync of bent je er inmiddels al werkzaam mee en ben je nog niet helemaal wegwijs? De Lync eindgebruikers training zorgt voor de nodige kennis om Lync zo optimaal mogelijk te kunnen gebruiken.

Direct aan de slag
Onder begeleiding van een ervaren en gecertificeerde trainer leer je de praktische kant van de Microsoft Applicatie die jou in contact brengt met je collega’s. Deze hands-on training wordt in alle versies van Microsoft Office door ons aangeboden, mogelijk aangevuld met de “nieuwe” functies die de betreffende officeversie biedt.

Stap-voor-stap en begrijpelijk.
In de training worden alle noodzakelijke mogelijkheden behandeld. Jouw trainer laat je kennis maken met alle geavanceerde applicatie-mogelijkheden van de betreffende Microsoft Officeversie. Teams biedt je gereedschap om echt samen te werken. De nieuwe wereld van online samenwerken via Microsoft Teams for Business gaat voor je open…in één dag.

Wat behandelen we tijdens deze training?

Kennismaking met MS Teams
–  chatberichten gebruiken;
–  gesprekken aangaan;
–  conversaties beheren;
(wisselen van gesprek naar vergadering enz).
–  vergaderingen beheren;
–  agenda beheren in MS Teams;
–  taken maken in MS Teams;
–  je MS Teams instellingen juist beheren.

Tijdens de training werken we met dagelijkse voorbeelden, die direct online kunnen worden geoefend. Wij zorgen voor laptops of PC’s waar je op kunt werken, wil je je eigen laptop meenemen dan mag dit altijd.

Voor wie is deze training?

Deze training is uitermate geschikt voor personen die het Office 365 pakket gebruiken of gaan gebruiken en meer willen samenwerken op afstand. Voor deze training is het verstandig om enige ervaring te hebben met het Office365 pakket.

Heb je een DOORZAAM Scholingsvoucher en wil je deze training volgen, schrijf je dan in en wij nemen de voucherprocedure voor jou verder in behandeling.

Wil je deze training in-company verzorgen of eigen personeel trainen? Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op via +31- 23 551 0723 of stuur een email naar secretariaat@flextrain.nl.