Microsoft Outlook basis – Grip op je e-mail

INSCHRIJVEN
  • Om de aanvraag compleet te maken verzoeken wij je een recente loonstrook toe te voegen aan deze inschrijving. Bedragen en BSN nummer s.v.p. onleesbaar maken.

Outlook is een praktisch hulpmiddel om je e-mailberichten, afspraken, aantekeningen, taken en contacten bij te houden. In het Nederlandse bedrijfsleven is Microsoft Outlook de meest gebruikte e-mailapplicatie. Met de training Outlook basis leer je de veelzijdigheid van dit pakket ontdekken.

In deze praktijkgerichte cursus Outlook Basis leer je snel en efficiënt aan de slag te gaan met alle functies die Microsoft Outlook biedt. Theorie en technieken worden geoefend in deze training, waardoor gegarandeerd is dat je de software gebruikt op de manier die optimaal resultaat oplevert. Ons doel is dat je Microsoft Outlook efficiënter kunt inzetten voor je dagelijkse werkzaamheden.

Wat behandelen we tijdens deze training?

Kennismaking en werken met Outlook
–  outlook verkennen;
–  e-mail mogelijkheden;
–  werken met bijlages;
–  welke e-mail content is er;
–  je e-mail structureren;
–  outlook agenda beheer;
–  taken aanmaken en delen;
–  uitgebreide outlook profiel mogelijkheden.

Tijdens training gebruiken we dagelijkse voorbeelden, die direct online kunnen worden geoefend. Wij zorgen voor laptops of PC’s waar je op kunt werken, wil je je eigen laptop meenemen dan mag dit altijd.

Voor wie is deze training?
Deze training is uitermate geschikt voor personen dit het Office 365 pakket gebruiken of gaan gebruiken. Ervaring van het Office Word pakket is handig maar geen vereiste.

Heb je een DOORZAAM Scholingsvoucher en wil je deze training volgen, schrijf je dan in en wij nemen de voucherprocedure voor jou verder in behandeling.

Wil je deze training in-company verzorgen of eigen personeel trainen? Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op via +31- 23 551 0723 of stuur een email naar secretariaat@flextrain.nl.