Microsoft Word Basiskennis

INSCHRIJVEN
  • Om de aanvraag compleet te maken verzoeken wij je een recente loonstrook toe te voegen aan deze inschrijving. Bedragen en BSN nummer s.v.p. onleesbaar maken.

Microsoft Word is niet meer weg te denken uit je werk- of studiepraktijk.
Jouw ervaren Microsoft gecertificeerde trainer leert je in de cursus Microsoft Word Basiskennis, precies dat wat je als starter wilt beheersen.

In deze training worden alle basis aspecten van de betreffende Microsoft Word versie doorgesproken. In slechts één dag leer je zaken zoals, bewerken en het opmaken van standaarddocumenten in Microsoft Word. Een tipje van de sluier? Alinea’s blijken de basis, en dus veelal de boosdoeners te zijn van veel problemen bij het werken met Microsoft Word. Wij leren je dit op te lossen? Door een simpele klik gaat er een hele nieuwe wereld van Microsoft Word voor je open… in één dag.

Kennismaking en werken met Microsoft Word.
–  een word document maken;
–  een word document bewerken;
–  je word document opmaken;
–  tabellen toevoegen aan je word document;
–  speciale tekens en grafische objecten toevoegen aan je word document;
–  hoe je een pagina indeling kunt toevoegen aan je word document;
–  eindcontrole van je word document.

Tijdens training werken we met dagelijkse voorbeelden, die direct online kunnen worden geoefend. Wij zorgen voor laptops of PC’s waar je op kunt werken, wil je je eigen laptop meenemen dan mag dit altijd. Wij verzorgen deze training overdag of in de avond.

Voor wie is deze training?
Deze training is uitermate geschikt voor personen dit het Office 365 pakket voor het eerst gebruiken of gaan gebruiken.

Heb je een DOORZAAM Scholingsvoucher en wil je deze training volgen, schrijf je dan in en wij nemen de voucherprocedure voor jou verder in behandeling.

Wil je deze training in-company verzorgen of eigen personeel trainen? Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op via +31- 23 551 0723 of stuur een email naar secretariaat@flextrain.nl.