Leerjaar voor iedere professional

INSCHRIJVEN /CONTACTFORMULIER

Flextrain start ieder jaar met een leerjaar voor iedere professional. Een leerjaar vol met kennis, leidinggevende, commerciële en communicatieve trainingen, voor alle (uitzend)professionals.

Een leerjaar dat totaal 13 inspirerende, boeiende trainingen en workshops omvat, verspreid over een periode van 12 maanden. Wij starten in januari met de cyclus maar U kunt iedere maand aansluiten! Niet meerdere dagen achter elkaar in de schoolbanken waardoor de werkdruk alleen maar toeneemt, maar gemiddeld 1 x per maand een inspirerende training met eventueel een terugkomdag!

Dit noemen wij lekker lang leren & ontwikkelen!

Jaarprogramma:
1. Whats new in 2020 kennistraining – 1 dag
2. Training: DISC klanttypen – 1 dagdeel.
3. Training: Klant gericht e-mailen – 1 dagdeel.
4. Training: Zelfmanagement – 1 dag.
5. Training: Sollicitatiegesprekken voeren/ Interviewtechnieken – 1 dag
6. Training: Conflicthantering – 1 dagdeel.
7. Salestraining: Klant en kandidaat verleiden – 1.5 dag.
8. Salestraining: Verras de klant – 1 dag met acteur.
9. Training: Feedback in z’n vooruit – 1 dagdeel.
10. Training: Motivatiegesprekken – 1 dag met acteur.
11. Training: Coach de Coach – 1 dag.
12. Training: Overtuigend presenteren – 2 dagdelen.
13. Training: Persoonlijk leiderschap – 1 dag.

Wat kunt u van ons verwachten:
Een inspirerend programma met veel afwisseling. Bovendien is ons programma praktijkgericht en zit het vol met handige tips
& tools om je leerdoelen te bereiken. Dit traject biedt gegarandeerd succes en motiveert je om vol zelfvertrouwen met jouw persoonlijke en zakelijke doelen aan de slag te gaan. Al onze trainingen worden door ervaren trainers uit het vak verzorgd.

Wat heb je nodig:
Een goede dosis enthousiasme, nieuwsgierigheid en de wil om de persoonlijke doelen te verleggen of te verbeteren.

Waar:
Wij gaan dit gave trainingstraject starten bij minimaal 8 kandidaten en verzorgen deze trainingen in Utrecht, Haarlem of in Zoetermeer.

Trainers:
Onze trainers weten precies hoe ze mensen in beweging moeten krijgen, gebruiken al hun ervaringen vanuit de praktijk en weten dit enthousiast over te brengen. Aan hun vaardigheden in combinatie met een gezonde dosis humor en enthousiasme zal het niet liggen!

Investeringen of interesse?
Heeft u interesse of wilt u meer informatie over de investeringskosten die bij dit mooie traject horen, vul dan het contactformulier in ons bel ons: +31 23 551 0723.