ITIL® Foundation

INSCHRIJVEN
  • Om de aanvraag compleet te maken verzoeken wij je een recente loonstrook toe te voegen aan deze inschrijving. Bedragen en BSN nummer s.v.p. onleesbaar maken.

ITIL® Foundation staat voor Information Technology Infrastructure Library en is een verzamelnaam voor best practice. Het is dé manier voor het inrichten van IT binnen een bedrijf om processen van het bedrijf goed te kunnen ondersteunen. Het werken met ITIL® is werken met een samenhangend en omvangrijk systeem voor IT Service Management. Dus wil je jouw IT-processen nu eens echt onder controle krijgen? Dan is dit jouw training!

Na afloop van de training heb je inzicht in de belangrijkste functies en processen en services van ITIL® Foundation. Daarnaast ben je bekend met de belangrijkste functies die te maken hebben met de fasen van de IT Service Levenscyclus. Ook ken je de achtergrond van hoe het Service Management is opgebouwd en kun je ITIL® concepten praktisch toepassen.

Naast het volgen van officiële ITIL® Foundation trainingen kan je geaccrediteerde examens afleggen op verschillende locatie van onze IT partner. Zij zijn hiervoor ITIL® Licensed Affiliate.

Kennismaking en werken met ITIL.
– Introductie in ITIL®
– Service strategieën
– Service ontwerp
– Service overdrachten
– Service operaties
– Continual Service Improvement
– Technologie and Achitecture
– Technologie and Achitecture
– ITIL® Qualification Scheme and Exam

Voor wie is deze training?
De training ITIL® Foundation is geschikt voor IT professionals die de zorg dragen voor IT dienstverlening en/of deze leiden. Ook wanneer je de schakel bent tussen de eindgebruiker en de IT (organisatie) is deze training uitermate geschikt voor jou.

Examen mogelijkheden
ITIL® bestaat uit vier verschillende niveaus om ITIL® Master te worden. Om het niveau van ITIL® Expert te behalen moet de cursist minimaal 22 studiepunten verzamelen. De basis wordt gelegd in ITIL® Foundation (2 punten) waarna het intermediate niveau bestaat uit twee modules, Lifecycle (15 punten) en Capability (16 punten), met respectievelijk 5 en 4 trainingen.

De cursist heeft de vrije keuze om de punten uit de 2 modules te halen. Aansluitend aan de gekozen module volgt een cursist de “Managing acros the lifecycle-module”, na het positief afsluiten daarvan mag de cursist zich ITIL® Expert noemen. De training ITIL® Foundation is een 3-daagse training waarbij de helft van de laatste dag in het teken staat van het examen.

DOORZAAM Scholingsvoucher
Heb je een DOORZAAM Scholingsvoucher voor je flexwerker en wil hij/zij deze training volgen, laat de flexwerker zich dan inschrijven op onze website en wij nemen de voucherprocedure voor hem/haar verder in behandeling.

Wil je deze training in-company verzorgen of het eigen personeel trainen? Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op via +31- 23 551 0723 of stuur een email naar secretariaat@flextrain.nl.