Instap opleiding uitzendkennis

INSCHRIJVEN

Deze instap opleiding is interessant voor iedereen die kort in de uitzendbranche werkt of gaat werken. Voor u is het van groot belang om op de hoogte te zijn van het huidige arbeidsrecht. Deze training is dan ook bedoeld om het inwerktraject te verkorten en te vereenvoudigen, managers worden ontlast met deze zorgen en u gaat met de juiste kennis aan de slag.

Wat kunt u verwachten:
Inzicht in de belangrijkste zaken rond Wet- en Regelgeving en hoe zich dit vertaalt naar de praktijk. Per onderwerp wordt aandacht besteed aan het geldende wettelijke kader, de bestaande regelgeving en het overgangsrecht, waarbij duidelijke voorbeelden worden gegeven.

Onderwerpen:
– Oproepovereenkomsten;
– Proeftijd;
– Verzuim (financiering WW);
– Transitievergoeding;
– Ontslagrecht;
– Ketenregeling;
– Fasetelling van de ABU & NBBU Cao.

Na het volgen van deze training:

  • Weet je alles wat je moet weten over de Wet Arbeidsmarkt in Balans;
  • Kun je vragen binnen en buiten uw onderneming beantwoorden;
  • Weet je de huidige wettelijke regels op juiste wijze toe te passen.

Onze trainster:
Onze professionals weten precies hoe ze mensen in beweging moet krijgen, ze gebruiken hun ervaringen uit de praktijk en weten dit met veel enthousiasme over te brengen. Op deze dag nemen zij u mee in de vertaalslag van de Wet- en regelgeving naar een praktische toepassing van deze wetten en tevens nemen zij u mee in de ABU & NBBU Cao voor uitzendkrachten.

Investering:
Nu voor € 295,00 per persoon inclusief een heerlijke lunch en alles wat nodig is om er een succesvolle dag van te maken.

Tijd & Datum:
Wij verzorgen deze training vanaf 09.00 tot omstreeks 16.00 uur.