E-learning Werkkostenregeling

 • Wilt u kunt direct starten dan kunt betalen met de IDEAL button. Kiest u ervoor om later te starten, vul dan het onderstaande formulier in en dan nemen wij contact met u op.
   
  veilig betalen met ideal
   

De werkkostenregeling (WKR) is sinds 1 januari 2015 in werking getreden. Door deze regeling moet u allerlei keuzes maken en meer samenwerken met afdeling finance, HR en salarisadministratie.

Via de E-learning werkkostenregeling bent u volledig op de hoogte van de nieuwe regeling. Deze regeling vervangt de regelgeving inzake vrijgestelde vergoedingen en verstrekkingen. Een verlichting van de huidige administratieve belasting is het uiteindelijke doel. De nieuwe werkkostenregeling wijkt in zijn geheel af van de huidige praktijk. Een goede voorbereiding bij deze overgang is belangrijk. Voor een verantwoorde keuze en toepassing is natuurlijk  inzicht in de consequenties en toepassingsmogelijkheden vereist.

Onderwerpen die aan bod komen:

 • De nieuwe wet- en regelgeving rondom de werkkostenregeling;
 • Cijfervoorbeelden van vergoedingen en verstrekkingen;
 • Hoe pakt u de implementatie van de regeling aan?;
 • Wat zijn de praktische gevolgen voor u?
 • Mogelijkheden van fiscaalvriendelijk belonen

Aanpak, methode en middelen:
De training wordt in zijn geheel gevolgd via internet. Door toegankelijke instructiefilms met uitgebreide theorie kunt u de training volgen wanneer het u uitkomt. U heeft vanaf de 1e trainingsdag ons E-learning portaal 4 weken tot uw beschikking. De experts kunnen uw praktische vragen binnen het portaal behandelen.

Duur van de training:
Gemiddeld vijf uur.

Resultaat:
Na deze training bent u helemaal op de hoogte gebracht van de Werkkostenregeling, u kunt binnen uw bedrijf op basis van de meest recente wet- en regelgeving adviseren en beslissingen nemen over toepassing van de werkkostenregeling.

Investering:
Investering voor deze training met certificaat bedragen € 85,00 per deelnemer excl. BTW.