E-learning Praktische controle documenten

 • Wilt u kunt direct starten dan kunt betalen met de IDEAL button. Kiest u ervoor om later te starten, vul dan het onderstaande formulier in en dan nemen wij contact met u op.
   
  veilig betalen met ideal
   

pcd-e-learningMedewerkers krijgen te maken met identiteitsdocumenten en moeten vaststellen of het document echt is. Wetgeving, kennis en vaardigheden die daarvoor nodig zijn staan centraal in de training Praktische controle documenten.

Onderwerpen:

 • Bewustwording
  Deelnemers worden zich bewust van de omvang van het probleem met valse en/ of vervalste documenten in relatie tot hun branche.
 • Gevolgen
  Van inzet van mensen met valse en/ of vervalste documenten voor de werkgever en voor de opdrachtgever in de vorm van financiële sancties en aantasting goede naam.
 • Echtheidskenmerken
  Meest voorkomende echtheidskenmerken in en op het basismateriaal. De deelnemers zijn in staat om deze kenmerken te typeren als vals en/ of vervalst.
 • Vervalsingen
  Meest voorkomende wijze van vervalsingen en zijn in staat om deze vervalsingen te signaleren.
 • Controle procedures
  Presentatie van een checklist waardoor meer structuur wordt aangebracht in de controleprocedure.
 • Profiling
  Methode om de pasfoto en overige data te vergelijken met de aanbieder van het paspoort en afwijkingen te signaleren.
 • Practicum
  Het onderzoeken van documenten met als leidraad de checklist “controle documenten”, stelt deelnemers in staat om documenten te typeren als vals en/ of vervalst.

Aanpak, methode en middelen:
De training wordt in zijn geheel gevolgd via internet. Door toegankelijke instructiefilms met toetsvragen leert u documenten typeren als echt, vals of vervalst. U kunt de training volgen op ieder apparaat met internet, wanneer het uitkomt.

Duur van de training:
Gemiddeld 2 uur tot 3 uur.

Resultaat van de training:
Na de training zijn de deelnemers in staat een betere controle uit te voeren, hebben onderscheidingsvermogen ontwikkeld en weten hoe ze echt, vals en vervalst kunnen herkennen. Tijdens de training worden toetsvragen afgenomen, waarna bij voldoende score het certificaat “Document Security” behaald wordt, het certificaat is direct beschikbaar. Het certificaat kan tot minder audits leiden, vraag hier naar bij uw auditeur.

Investering:
Investering voor deze training met certificaat bedragen € 195,00 per deelnemer excl. BTW.