Online training ‘Document Security’

INSCHRIJFFORMULIER
 • Wilt u direct starten! Dan heeft u de mogelijkheid om te betalen met de IDEAL button. Kiest u ervoor om later te starten, vul dan het onderstaande formulier in en dan nemen wij contact met u op.
   
  veilig betalen met ideal
   

Medewerkers krijgen te maken met identiteitsdocumenten en moeten vaststellen of het document echt is. Kennis en vaardigheden die daarvoor nodig zijn staan centraal in de training documenten herkenning.

 • Bewustwording
  Deelnemers worden zich bewust van de omvang van het probleem met valse en/ of vervalste documenten in relatie tot hun branche.
 • Gevolgen
  Van inzet van mensen met valse en/ of vervalste documenten voor de werkgever en voor de opdrachtgever in de vorm van financiële sancties en aantasting goede naam.
 • Echtheidskenmerken
  Meest voorkomende echtheidskenmerken in en op het basismateriaal. De deelnemers zijn in staat om deze kenmerken te typeren als vals en/ of vervalst.
 • Vervalsingen
  Meest voorkomende wijze van vervalsingen en zijn in staat om deze vervalsingen te signaleren.
 • Controle procedures
  Presentatie van een checklist waardoor meer structuur wordt aangebracht in de controleprocedure.
 • Profiling
  Methode om de pasfoto en overige data te vergelijken met de aanbieder van het paspoort en afwijkingen te signaleren.

Aanpak, methode en middelen:
De training wordt in zijn geheel gevolgd via internet. Door instructiefilms met toets vragen leert u documenten controleren en typeren als echt, vals of vervalst. U kunt de training volgen wanneer het u uitkomt.

Duur van de training:
Gemiddeld twee uur tot drie uur.

Resultaat van de training:
Na de training is de deelnemer instaat een betere controle uit te voeren, heeft onderscheidingsvermogen ontwikkeld en is in staat echt, vals en vervalst te kunnen herkennen. Ook is de deelnemer geheel op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving. Tijdens de training worden toets vragen afgenomen, waarna bij voldoende score het certificaat “Document Security” behaald wordt, het certificaat is direct (digitaal) beschikbaar. Het certificaat is een goede aanvulling op de NeN 4400-1.

Investering:
Investering voor deze training met certificaat bedragen € 165,00 per deelnemer excl. btw.