Creatief verkoopgesprekken voeren

Om tafel zitten met uw relatie, helder en duidelijk antwoord geven op vragen, kennis tonen en de klant overtuigen om met u zaken te doen. Na deze training kunnen de deelnemers structuur aanbrengen in een commercieel gesprek en weten zij de leiding te (hervatten) behouden tijdens het gesprek.

Onderwerpen:

  • Een goede voorbereiding is de sleutel tot succes;
  • Structuur aanbrengen in het gesprek;
  • Verbale- en non- verbale communicatie;
  • Bewust worden en gebruik maken van je onderscheidende dienstverlening (USP’s);
  • Behoefte analyse en deze beargumenteren;
  • Concreet aanbod doen;
  • Afsluiten en bevestigen.

Aanpak, methode en middelen:
Klassikale training met een minimale groepsgrootte van 5 en maximaal 10 deelnemers. Voorbereiding door deelnemer vóór de training, door het beantwoorden van meerdere vragen (schriftelijke thuisopdracht), met als doel bewustwording van de persoonlijke rol binnen het team collega’s, sterkte, zwakte, kansen en bedreigingen, persoonlijk en werksituatie. Onze trainingen zijn interactief. Tijdens deze sessies en rollenspelen ontdekken de deelnemers zelf dat een andere werkwijze tot betere resultaten leidt. Wij houden hen een spiegel voor en oefenen intensief. De rollenspelen worden desgewenst toegesneden op uw eigen situatie. Het resultaat van deze werkwijze is dat iedere deelnemer hiermee direct na de training in de eigen praktijk aan de slag kan.

Duur van de training:
Twee dagdelen.

Resultaat van de training:
Na de training kunnen de deelnemers structuur aanbrengen in een commercieel gesprek en weten zij de leiding te behouden tijdens het gesprek.

Investering:
Investering voor deze training bedragen € 295,00 per deelnemer excl. BTW, inclusief lesmateriaal en overige kosten.
Deze training kunnen wij ook in-company verzorgen, informatie over onze aantrekkelijke in-company tarieven kunt u opvragen via het contactformulier.

Sales Trilogie:
De sales trainingen: Telefonische acquisitie, Creatief verkoopgesprekken voeren en Succesvol onderhandelen, zijn drie op zichzelf staande trainingen. Gezien de rode draad die door deze trainingen loopt, bieden wij deze trainingen ook als trilogie aan. Kosten bedragen dan geen € 885,00 per deelnemer maar € 795,00 per deelnemer. U kunt zich aanmelden voor deze sales trilogie middels het contactformulier.