Communicatietraining voor Helpdeks- en Supportmedewerkers

INSCHRIJVEN
  • Om de aanvraag compleet te maken verzoeken wij je een recente loonstrook toe te voegen aan deze inschrijving. Bedragen en BSN nummer s.v.p. onleesbaar maken.

Wie via de telefoon technische bijstand geeft, problemen oplost of acties ondersteunt, moet problemen kunnen analyseren. Wil je graag nog klantgerichter en professioneler met je klant omgaan? Heb je met situaties te maken waarin je het lastig vindt om jezelf te verplaatsen in de klant of de klant te overtuigen van je intenties? Dan is deze training zeker iets voor jou.

Je wilt weten hoe je gestructureerd en doelgericht gesprekken kunt voeren en hoe je vaardigheden op dit gebied kunt ontwikkelen en verbeteren. In deze praktische training leer je een keuze uit verschillende soorten gesprekken, elk met een eigen aanpak en stappenplan, te maken. Na deze praktische training heb je handvatten die je meteen in verschillende gesprekssituaties kunt toepassen.

Onderwerpen:
– De kracht van verbale communicatie en stemgebruik
– Informatie verzamelen
– Gespreksdoel vaststellen
– Structuur in gesprek kiezen en vasthouden
– Basisvaardigheden: vragen stellen, luisteren, samenvatten
– Omgaan met emoties en bezwaren

Duur van de training:
2 dagen van 09.30 tot 17.00 uur. Tijdens de 2e dag maken we gebruik van een duo trainer/acteur in de middag.

Resultaat van de opleiding:
Je brengt in gesprekken je boodschap helder over en stelt duidelijke en doelgerichte vragen. Je weet hoe je actief kunt luisteren en goed kunt samenvatten. Je houdt de regie in het gesprek en beheerst meerdere gesprekstechnieken.

DOORZAAM Scholingsvoucher
Heb je een DOORZAAM Scholingsvoucher voor je flexwerker en wil hij/zij deze training volgen, laat de flexwerker zich dan inschrijven op onze website en wij nemen de voucherprocedure voor hem/haar verder in behandeling.

Wil je deze training in-company verzorgen of het eigen personeel trainen? Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op via 023 551 0723 of stuur een email naar secretariaat@flextrain.nl.