Avond SEU-opleiding

Deze SEU- opleiding is een theoretische en feitelijke opleiding. Het vraagt enige aandacht en thuisstudie. De studiebelasting is voor een ieder verschillend, gelet op de werkervaring en vooropleiding. Veel mensen slagen in één keer voor het examen als ze gemiddeld 65 uur hebben gestudeerd.

De theorie wordt aangeboden via ons interactieve Online leerportaal in combinatie met 4 klassikale avondbijeenkomsten. De kleinschalige praktijkdagen van Flextrain worden georganiseerd door het gehele land. Tijdens de praktijkbijeenkomsten bespreken onze ervaren professionals de belangrijkste onderwerpen van de theorie ter ondersteuning bij de voorbereiding voor het SEU-examen.

Onderwerpen:

  • Kennis van de organisatie van de uitzendbranche;
  • Relevante wet- en regelgeving;
  • Arbeidsvoorwaarden;
  • Gedragsregels en bepalingen op het gebied van aansprakelijkheid en de CAO;
  • Arbeidscommunicatie;
  • Marktbewerking.

Trainingsdagen:
Klassikale praktijkdagen met een groepsgrootte van minimaal 7 deelnemers. De praktijkbijeenkomsten zijn 4 dagdelen van 15.00 tot omstreeks 20.00 uur.

Aanpak Methode en Middelen:
Het studietraject is 6 maanden. In deze periode heb je 24/7 toegang tot het portaal. Is er begeleiding van onze trainers en worden de praktijkbijeenkomsten gepland.

Investering:
4-daagse SEU-opleiding All-in (incl. maaltijd & SEU-lesboek)     € 995,00 per deelnemer.

Bovenstaande investering is exclusief 21% btw en het SEU-examen per persoon. Wij kunnen deze training ook in-company verzorgen, informatie over onze aantrekkelijke in-company tarieven kunt u opvragen via de mail secretariaat@flextrain.nl of via telefoonnummer 023 -551 0723.