Examentraining (1-daags)

  lunchkosten bedragen € 15,- p.p.p.d.
 • Prijs: 99,95 € Aantal:
  Leer je liever vanuit een boek dan kun je deze separaat bestellen. tarief is ex btw en verzendkosten.

De 1-daagse SEU Examentraining in combinatie met het online lesmateriaal is een goede, individuele, voorbereiding voor het SEU examen.

Onderwerpen:

 • Kennis van de organisatie van de uitzendbranche;
 • Relevante wet- en regelgeving;
 • Arbeidsvoorwaarden;
 • Gedragsregels en bepalingen op het gebied van aansprakelijkheid en de CAO;
 • Arbeidscommunicatie;
 • Marktbewerking.

Ontwikkel jezelf met onze E-Learning en test je kennis. Tijdens onze 1-daagse examentraining, waar je meer dan 200 vragen en antwoorden krijgt ter voorbereiding op het SEU-examen, is ook ruimte tot het stellen van jouw vragen. Daarnaast kun je gedurende de studie via ons E-Learning portaal chatten of mailen met onze docenten.

Via internet is er gedurende jouw studie een dynamische E-Learning beschikbaar. Je kunt leren op een Tablet, IPhone, Smartphone of PC zonder tussenkomst van externe software. Door dit gebruiksgemak kun je 24 uur per dag leren waar en wanneer het jou uitkomt. De E-Learning kun je ook volledig printen, als je liever uit een boek leert. Kies je voor de 1-daagse opleiding dan is dit studietraject inclusief 1 SEU-examentraining.

Trainingsdag:

Klassikale praktijkdag met een groepsgrootte van minimaal 5 en maximaal 12 deelnemers. De praktijkbijeenkomst is vanaf 09.00 tot 16.00 uur.

Aanpak Methode en Middelen

Het studietraject is 6 maanden. In deze periode heb je 24/7 toegang tot het portaal. Is er een begeleiding van onze trainers en worden de praktijkbijeenkomsten gepland.

Resultaat van de training:

Na de opleiding ben je in staat het SEU-examen succesvol af te leggen en intensiveer je de vak beleving.

Investering:

Investering voor deze 1-daagse training bedragen € 465,00 per deelnemer.

Bovenstaande investering is exclusief 21% btw en het SEU examen per persoon. Wij kunnen deze training ook in-company verzorgen, informatie over onze aantrekkelijke in-company tarieven kunt u opvragen via de mail info@flextrain.nl of via telefoonnummer 023 -551 0723.