Wil je jouw medewerkers uit Den Haag, Amsterdam of Rotterdam een e-learning voor sales laten volgen? Bekijk dan de diverse opleidingen en trainingen van Flextrain uit Haarlem. Sinds 1999 bieden wij diverse trainingen en opleidingen aan voor uitzendorganisaties. Met onze trainingen kunnen medewerkers zich verder ontwikkelen en onderscheiden binnen het vakgebied. Zo bied je jouw medewerkers de mogelijkheid om alles uit hun carrière te halen!

Trainingen op diverse locaties
Persoonlijke benadering
Altijd het nieuwste lesmateriaal

Wat leer je als je bij ons een e-learning over sales gaat volgen?

Bij ons vind je diverse e-learnings die verdieping bieden aan werknemers. Wil je jouw sales- en accountmanagers graag meer informatie bieden door hen online een e-learning sales te laten volgen? Wij bieden keuze uit diverse uitdagende en inspirerende salestrainingen aan. Denk bijvoorbeeld aan een e-learning over telefonische acquisitie of een training die helpt om meer klantgericht te communiceren. Tijdens de inspirerende programma’s komen diverse onderwerpen aan bod. Zo leren je werknemers nieuwe onderhandelingstechnieken, oefenen ze sterke pitches en krijgen ze tips en tricks van experts. De e-learning sales, die bij ons te volgen is, is geschikt voor bedrijven met medewerkers in een commerciële functie.

Team clapping for employee

Vraag online de e-learning aan

Person typing on keyboard

Flextrain biedt opleidingen en trainingen voor uitzendbureaus. Door jouw medewerkers een e-learning sales bij ons te laten volgen, creëer je meer kennis binnen het team. Wij bieden klassikale en online trainingen tegen aantrekkelijke in-company tarieven. Meld jouw groep medewerkers direct online aan via het aanvraagformulier of neem contact met ons op voor meer informatie over het volgen van een e-learning sales. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 023 551 0723.