ARBEIDSMARKT 2022
Meer zekerheid voor flexwerkers,  betere pensioenregeling,  gelijke beloning voor flexwerkers,  een aantal punten uit het SER-advies en input voor het nieuwe kabinet om hervormingen door te voeren.

Wat is de invloed van deze adviezen?  De ABU heeft al aangekondigd een aantal SER adviezen over te nemen vanaf januari 2022. Wat voor invloed hebben de SER adviezen en mogelijke aanpassingen op uw organisatie? Hoe beïnvloed het uw personeelsbestand en/of het werken met flexkrachten? En, wat zijn de kansen en mogelijke bedreigingen door het invoeren van de SER adviezen?

Graag gaan wij met u, uw medewerkers en/of klanten in gesprek tijdens een interactieve Flextrain-sessie! Welke optie zijn er?

Training  Flex up to date 2022  – 1 dagdeel.
Dagdeel met actuele wet- en regelgeving, SER advies en specifiek de cao voor Uitzendkrachten (ABU/NBBU). Brainstorm over de kansen en mogelijkheden en commerciële vertaalslag naar de praktijk

Klant event  – 2 á 3 uur
Nodig uw klanten, prospect uit voor een interactief klant-event over ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. Actuele wet- en regelgeving en SER advies vertaald naar de praktijk vertaalslag naar de flexmarkt en de toegevoegde waarde van de branche in 2022. Interactieve discussie met actuele stellingen en/of vragen

Klant event kan in diverse vormen, zoals een ontbijt-, lunch- of einde middag sessie met aansluitend een borrel. Klant event kan in-company bij uw organisatie of op een externe locatie en een klant-event geeft u de ruimte om maximaal 25 deelnemers uit te nodigen en creëert een netwerk gelegenheid met ondernemers en opdrachtgevers.

Sessie op maat
Spreekt een sessie over Arbeidsmarkt 2022 u wél aan maar heeft u een andere vorm in gedachte?  Wij zijn flexibel en denken graag met u mee!
 
Kennis over de flexmarkt en deze kennis delen en vertalen naar de praktijk is onze kracht! Graag zet ons trainer, Esther van Nierop, deze kracht ook graag in voor uw bedrijf. Training of klant-event, alles kan! De informatie is interessant en waardevol voor uw organisatie en uw medewerkers en daarvoor verzorgen wij trainingen en/of online webinars.

 
Interesse om een klant-event te organiseren of een training voor uw eigen medewerkers, neem dan vrijblijvend contact met ons op (T:+31 23 5510723 of via info@flextrain.nl) dan maken wij graag een offerte op maat voor u!

 
Onze trainster:
Esther van Nierop weet precies hoe ze mensen in beweging moeten krijgen, ze gebruikt haar ervaringen uit de praktijk en weet dit met veel enthousiasme over te brengen. Kennis over de flexmarkt en deze kennis delen en vertalen naar de praktijk is onze kracht! Graag zet ons trainer, Esther van Nierop, deze kracht ook graag in voor uw bedrijf.