Waarom stoppen met leren na het behalen van je SEU diploma, als je dit door onze CL-FLEX app© continu kunt blijven stimuLEREN?

Ideaal voor intercedenten en andere medewerkers in de uitzendbranche, korte en bondige vragen die van toepassing zijn op het arbeidsrecht, de sociale wetgeving en de cao toepassingen. Behoud je kennis en door middel van deze CL-FLEX App©.

Deze leerprikkels zijn gekoppeld aan de praktijk ervaring van onze docenten en de SEU eindtermen. De CL-FLEX App© zorgt dat je altijd up to date blijft over het uitzendvak. Via CL-FLEX App© ontstaat er een continu leerproces en versterkt de bewustwording in het werkgebied.
Elke leerprikkel (dit zijn opdrachten, vragen, cases, oefeningen, gedragsituaties et cetera) bevat multimedia-aspecten en gamification-elementen (scores, speeltijd en ranking) waardoor je continu geprikkeld wordt om met jouw actualiteit aan de slag te gaan. Zo wordt leren weer leuk!

Door het gebruik van deze App, wordt de gebruiker 12 maanden in de gelegenheid gesteld verder te leren van de theoretische en praktische kennis die in de Uitzendbranché van toepassing is.

Een licentie is 12 maanden per unieke gebruiker.

Investering voor de CL-FLEX App© kan al vanaf € 120,00 per unieke gebruiker.

Vul ons contactformulier in voor meer informatie, of neem contact met ons op via
telefoonnummer 023 -551 0723.